Looking For Anything Specific?

11Χρονη Χανια / Τραγωδία στο Άργος: Τους έπαιξε πιάνο πριν σκοτώσει την ... / Το χρονικό της εξαφάνισης και του θανάτου της 11χρονης.

11Χρονη Χανια / Τραγωδία στο Άργος: Τους έπαιξε πιάνο πριν σκοτώσει την ... / Το χρονικό της εξαφάνισης και του θανάτου της 11χρονης.. Η μητέρα της, που δήλωσε την εξαφάνιση το επόμενο πρωί. Τι συνέβη στα χανιά με την 11χρονη ιωάννα. Το πιο τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του κοριτσιού που είχε χαθεί στα χανιά από το βράδυ της τρίτης. Για την 11χρονη κόρη της ιωάννα, που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία κοντά στο εκκλησάκι των αγίων αποστόλων στα χανιά, μίλησε στην εκπομπή t live η μητέρα της. Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στα βράχια, δίπλα στο εκκλησάκι των αγίων.

Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε στα βράχια, δίπλα στο εκκλησάκι των αγίων. Η 11χρονη έφυγε για βόλτα από το σπίτι της. «πάγωσαν» τα χανιά στο άκουσμα της είδησης πως ένα κορίτσι μόλις 11 ετών, η μικρή ιωάννα, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της. Το φως της δημοσιότητας βλέπουν δυο βίντεο από την τελευταία βόλτα που έκανε η άτυχη 11χρονη στα χανιά. Τα ίχνη της 11χρονης χάνονται από τις 8 το βράδυ της τρίτης,κ οπότε και η μαθήτρια έφυγε από το σπίτι της για να κάνει μία.

Χανιά: Τραγική κατάληξη | Νεκρή βρέθηκε η 11χρονη στην ...
Χανιά: Τραγική κατάληξη | Νεκρή βρέθηκε η 11χρονη στην ... from www.kriti24.gr
Το 11χρονο παιδί, έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του για μια βόλτα. Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού. Η ώρα περνούσε και η 11χρονη δεν είχε επιστρέψει ακόμη σπίτι. «πάγωσαν» τα χανιά στο άκουσμα της είδησης πως ένα κορίτσι μόλις 11 ετών, η μικρή ιωάννα, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της. 26 μαιου 2021 / 17:10. Μια εξαφάνιση που τελικά κατέληξε σε τραγωδία. Το ενδεχόμενο της πτώσης στον γκρεμό εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με το flashnews.gr , μετά από μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, που σήκωσαν μέχρι και drone για τον εντοπισμό της, η 11χρονη βρέθηκε νεκρή στην παραλία των αγίων αποστόλων στο.

Η ώρα περνούσε και η 11χρονη δεν είχε επιστρέψει ακόμη σπίτι.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μαθήτρια δημοτικού, που είχε πάει μόνη της. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου της 11χρονης, χωρίς. Θλίψη έχει σκορπίσει η η είδηση του θανάτου της 11χρονης ιωάννας, που εξαφανίστηκε το βράδυ της τρίτης. Την ώρα που όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, η οποία αναμένεται να διενεργηθεί σήμερα και να ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 11χρονης ιωάννας, που βρέθηκε, χθες, νεκρή στα. Η ώρα περνούσε και η 11χρονη δεν είχε επιστρέψει ακόμη σπίτι. Σε κλίμα οδύνης η οικογένεια και οι φίλοι της 11χρονης ιωάννας που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της τετάρτης σε οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με το θάνατο της 11χρονης ιωάννας. Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 11χρονης ιωάννας. Οι αρχές αφού ενημερώθηκαν από τους γονείς, άρχισαν την. Το πρωί της τετάρτης η μητέρα της, που, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται στον οκανα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει την. Το 11χρονο παιδί, έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του για μια βόλτα. Το κορίτσι εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στο εκκλησάκι των αγίων αποστόλων. Το πιο τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του κοριτσιού που είχε χαθεί στα χανιά από το βράδυ της τρίτης. Η εξαφάνιση 11χρονης στα χανιά και ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση, από το live news με τον νίκο ευαγγελάτο (mega, 26/5/2021).

Το κορίτσι εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στο εκκλησάκι των αγίων αποστόλων. Για την 11χρονη κόρη της ιωάννα, που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία κοντά στο εκκλησάκι των αγίων αποστόλων στα χανιά, μίλησε στην εκπομπή t live η μητέρα της. Η 11χρονη, που ζούσε μαζί με την μητέρα της στην παρηγοριά χανίων, βρέθηκε νεκρή μετά από ώρες αναζητήσεων. Το πρωί της τετάρτης η μητέρα της που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται στον οκανα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα να. Η σορός της 11χρονης βρέθηκε στη βραχώδη παραλία κάτω ακριβώς από τον ιερό ναό, σε βάθος 20 μέτρων.

Ηράκλειο: Περιπέτεια για 11χρονη που έκανε θαλάσσιο σπορ
Ηράκλειο: Περιπέτεια για 11χρονη που έκανε θαλάσσιο σπορ from www.ekriti.gr
Το χρονικό της εξαφάνισης και του θανάτου της 11χρονης. Για την 11χρονη κόρη της ιωάννα, που βρέθηκε νεκρή σε απόκρημνη παραλία κοντά στο εκκλησάκι των αγίων αποστόλων στα χανιά, μίλησε στην εκπομπή t live η μητέρα της. Θλίψη έχει σκορπίσει η η είδηση του θανάτου της 11χρονης ιωάννας, που εξαφανίστηκε το βράδυ της τρίτης. Το πρωί της τετάρτης η μητέρα της, που, σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται στον οκανα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει την. Την ώρα που όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροτομής, η οποία αναμένεται να διενεργηθεί σήμερα και να ρίξει φως στα αίτια θανάτου της 11χρονης ιωάννας, που βρέθηκε, χθες, νεκρή στα. «μουδιασμένη» είναι ολόκληρη η ελλάδα, με την ιστορία της οικογένειας της 11χρονης ιωάννας από τα χανιά, η οποία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα σε βράχια και πιο συγκεκριμένα στην παραλία των αγίων. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για 11χρονη χανια από το χανιά: Η εξαφάνιση 11χρονης στα χανιά και ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση, από το live news με τον νίκο ευαγγελάτο (mega, 26/5/2021).

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μαθήτρια δημοτικού, που είχε πάει μόνη της.

Το κορίτσι εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στο εκκλησάκι των αγίων αποστόλων. Η 11χρονη έφυγε για βόλτα από το σπίτι της. «έχει αποκλειστεί η αστυνομικός διευθυντής χανίων για θάνατο 11χρονης. 26 μαιου 2021 / 17:10. Λίγη ώρα μετά, η 11χρονη έκατσε στην άκρη του βράχου και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως, έπεσε στο κενό. Η ώρα περνούσε και η 11χρονη δεν είχε επιστρέψει ακομα στο σπίτι της. Το φως της δημοσιότητας βλέπουν δυο βίντεο από την τελευταία βόλτα που έκανε η άτυχη 11χρονη στα χανιά. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της τρίτης όταν η μικρή ιωάννα θέλησε να βγει από το σπίτι της στον οικισμό της παρηγορίας για να πάει βόλτα προς την θάλασσα. Θρήνος στα χανιά για την 11χρονη: Η εξαφάνιση 11χρονης στα χανιά και ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση, από το live news με τον νίκο ευαγγελάτο (mega, 26/5/2021). Το ενδεχόμενο της πτώσης στον γκρεμό εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές. Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού στα χανιά. Οι άνθρωποι που ήξεραν λίγο παραπάνω την 11χρονη ιωάννα που έχασε την ζωή της τόσο πρόωρα κάνουν λόγο για ένα «μοναχικό, αλλά χαμογελαστό».

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες του θανάτου της 11χρονης, χωρίς. Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού. Οι άνθρωποι που ήξεραν λίγο παραπάνω την 11χρονη ιωάννα που έχασε την ζωή της τόσο πρόωρα κάνουν λόγο για ένα «μοναχικό, αλλά χαμογελαστό». Θλίψη έχει σκορπίσει η η είδηση του θανάτου της 11χρονης ιωάννας, που εξαφανίστηκε το βράδυ της τρίτης. Η ώρα περνούσε και η 11χρονη δεν είχε επιστρέψει ακομα στο σπίτι της.

Κατάθεση σοκ από την 11χρονη στη Λαμία: «Μου έβγαλε το ...
Κατάθεση σοκ από την 11χρονη στη Λαμία: «Μου έβγαλε το ... from www.ekriti.gr
Το κορίτσι εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στο εκκλησάκι των αγίων αποστόλων. Το πιο τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του κοριτσιού που είχε χαθεί στα χανιά από το βράδυ της τρίτης. Θρήνος στα χανιά για την 11χρονη: Η 11χρονη, που ζούσε μαζί με την μητέρα της στην παρηγοριά χανίων, βρέθηκε νεκρή μετά από ώρες αναζητήσεων. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η μαθήτρια δημοτικού, που είχε πάει μόνη της. Η ώρα περνούσε και η 11χρονη δεν είχε επιστρέψει ακόμη σπίτι. Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση του 11χρονου κοριτσιού στα χανιά. Η εξαφάνιση 11χρονης στα χανιά και ο τραγικός επίλογος στην υπόθεση, από το live news με τον νίκο ευαγγελάτο (mega, 26/5/2021).

26 μαιου 2021 / 17:10.

Τραγική ήταν η κατάληξη για την 11χρονη στα χανιά που είχε χαθεί την τρίτη από το σπίτι της, καθώς το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό σε απόκρημνη παραλία κοντά στο εκκλησάκι των αγίων αποστόλων. 26 μαιου 2021 / 17:10. Η σορός της 11χρονης βρέθηκε στη βραχώδη παραλία κάτω ακριβώς από τον ιερό ναό, σε βάθος 20 μέτρων. Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της τρίτης όταν η μικρή ιωάννα θέλησε να βγει από το σπίτι της στον οικισμό της παρηγορίας για να πάει βόλτα προς την θάλασσα. Τα ίχνη της 11χρονης χάνονται από τις 8 το βράδυ της τρίτης,κ οπότε και η μαθήτρια έφυγε από το σπίτι της για να κάνει μία. Μια εξαφάνιση που τελικά κατέληξε σε τραγωδία. Το κορίτσι εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα στο εκκλησάκι των αγίων αποστόλων. Σύμφωνα με το flashnews.gr , μετά από μεγάλη κινητοποίηση των αρχών, που σήκωσαν μέχρι και drone για τον εντοπισμό της, η 11χρονη βρέθηκε νεκρή στην παραλία των αγίων αποστόλων στο. «έχει αποκλειστεί η αστυνομικός διευθυντής χανίων για θάνατο 11χρονης. Σε κλίμα οδύνης η οικογένεια και οι φίλοι της 11χρονης ιωάννας που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της τετάρτης σε οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με το θάνατο της 11χρονης ιωάννας. Το πρωί της τετάρτης η μητέρα της που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται στον οκανα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα να. Ένα νέο στοιχείο στην τραγωδία με την 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στα χανιά και τελικά βρέθηκε νεκρή, εξετάζει η αστυνομία. Η 11χρονη, που ζούσε μαζί με την μητέρα της στην παρηγοριά χανίων, βρέθηκε νεκρή μετά από ώρες αναζητήσεων.

Posting Komentar

0 Komentar